Begeleiding & advies

Een gezond gewicht gaat samen met voldoende beweging. In deze drukke tijden is het voor iedereen soms lastig om de juiste balans te vinden. De supermarkten liggen vol met kant-en-klare producten die je in verleiding brengen om mee naar huis te nemen. Soms is het fijn om een steuntje in de rug te hebben in je weg naar een gezond gewicht en een fitter lijf. Ik kan je helpen door dit steuntje in de rug te zijn.

Te beginnen met het bespreken van je huidige voedingspatroon, je huidige beweegpatroon en hoe dit in te passen is in je drukke leven. Om je beter van dienst te zijn, kan ik ook bij je langskomen. Met een afspraak op locatie van ongeveer een half uur hoeft dit je ook niet teveel tijd te kosten.

Ook kan ik je per mail helpen als je dat prettiger vindt. Via bijvoorbeeld een voedingsanalyse en voedingsadvies. Ik kan je dan telefonisch nog wat praktische tips en adviezen geven.

Voor een gezond lichaam met een goed voedingspatroon hoef je vaak maar een paar dingen te veranderen. Omdat ik puur en gezond eten belangrijk vindt, wil ik je leren dat gezond eten heel makkelijk is. Een maaltijd bereid uit verse producten is net zo snel klaar als een maaltijd uit een pakje. Ik heb me aangesloten bij “Puur Gezond”. De Puur Gezond methode sluit aan bij mijn eigen denkwijze over gezond eten.

Wie wil zich nou niet fit en gezond voelen? Zodat je het gevoel hebt dat je de hele wereld aan kan!

Kijk bij de werkwijze voor de behandeling die het beste bij jou en je leven past!

Sana Vivendi is ook gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen en zwangere vrouwen. Kijk voor de mogelijkheden bij begeleiden van kinderen.

 

Comments are closed.