Begeleiding van kinderen

Vanaf nu kun je bij Sana Vivendi ook terecht voor de begeleiding van kinderen. Denk je dat jouw kind overgewicht heeft? Of wil je voorkomen dat je kind overgewicht gaat krijgen? Dan kan ik je helpen met het opstellen van een persoonlijk plan om te zorgen dat je kind alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt die het nodig heeft om gezond te zijn en te blijven. Door het volgen van de specialisatie Gewichtsconsulente begeleiden van kinderen ben ik gekwalificeerd om voedingsadviezen te maken voor kinderen van alle leeftijden.

Tegenwoordig is ongeveer 1 op de 6 kinderen te dik, en meer dan de helft eet onvoldoende groente en fruit en ook meer dan de helft beweegt te weinig. Als kinderen al overgewicht hebben, betekent dit vaak dat zij op latere leeftijd ook gezondheidsproblemen kunnen krijgen. Kinderen groeien hier vaak niet overheen. Dus wil je niet dat jouw kind later gezondheidsproblemen krijgt, die gemakkelijk te voorkomen zijn door nu aanpassingen te doen in het eetpatroon en beweegpatroon? Maak dan een afspraak voor een begeleidingstraject. Hierdoor leert je kind wat gezonde voeding is, waar het op moet letten en hoe belangrijk en leuk het is om te bewegen. Je kind wordt dus niet op een dieet gezet!

Wellicht vind je het prettig om met het hele gezin aan de slag te gaan met het aanleren van een gezonder voedingspatroon? Dat kan natuurlijk. Voor het gezin kan ik dan een advies maken, gericht op elk gezinslid persoonlijk met uiteraard adviezen die voor het hele gezin gelden.

Meer weten? Bekijk de mogelijkheden of bel voor meer informatie: 06-414 909 41

Comments are closed.