Thuis maken

Veel mensen vinden het leuk om zelf hun pesto e.d. te maken. Vaak ontbreekt het echter aan tijd of recepten. Op de site van Thuis maken kun je diverse recepten vinden om zelf gerechten te maken. De meeste recepten zijn gestuurd door foodliefhebbers. Mensen die ook van koken houden en vaak ook een eigen blog bijhouden.

Thuis maken is een initiatief van Irene van Gent en Ianna Niemeijer. Beide zijn foodliefhebbers met een eigen blog. Door het ontvangen van diverse recepten is het mogelijk geworden om een e-book samen te stellen. Dit e-book kun je downloaden op hun site. Het is een mooi e-book geworden met leuke recepten erin. Een aanrader voor als je van koken houdt en het leuk vindt om nieuwe dingen uit te proberen.

 

Dit bericht is geplaatst in Boeken met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>