Klantervaringen

Inmiddels heb ik al een aantal mensen goed kunnen helpen naar een nieuw voedingspatroon. Je kunt hier zelf een aantal ervaringen lezen.

“Ik heb Karin leren kennen als een deskundige voedingsconsulente, met wie het contact persoonlijk ook heel goed liep. Ze heeft onze zoon prima geadviseerd en gestimuleerd, wat direct resultaat heeft opgeleverd. Ik kan haar aanraden aan iedereen die vragen of probleemvraagstukken heeft op het gebied van voeding of beweging.”
(Linda)

“Ik ben bij Karin terecht gekomen omdat ik graag n’s mijn eetpatroon onder de loep wilde laten nemen om zo wat gewicht te verliezen. Ik zat altijd aan de 1000-1200 kcal en dacht daarmee makkelijk gewicht te verliezen. Maar ik vond het echt moeilijk vol te houden. Het blijkt dus dat je meer mag eten om het langer vol te houden. Ook het bijhouden van een eetdagboek helpt heel goed. Daardoor ben je bewust met je eten bezig en hou je het ook beter vol. Ze bespreekt al je valkuilen en wat je eraan kunt doen. Ook heeft ze heerlijke menu’s. En vooral het variëren met eten is ook leuk om te doen. Ik ben heel tevreden over de begeleiding.” (Agnes, 32 jaar)

“Ik wist dat mijn voedingspatroon niet klopte, het was niet in evenwicht. ‘s Morgens had ik geen trek en at ik niets. Ik maakte mijzelf wijs dat als mijn lichaam aangaf geen trek te hebben, dat het dan ook niet nodig was om te eten. Nu heb ik een fijn gezin, een drukke baan en studeer ik daarnaast nog, dus ik heb wel veel energie nodig om alles bij te benen. En daar ontbrak het zo af en toe aan. Ik kreeg gezondheidsklachten en dat was voor mij het signaal om eens goed naar mijzelf te kijken. Naast enkele artsen die ik bezocht en therapieën die ik aansluitend heb gevolgd, kwam ik ook uit bij voeding. Ik ken Karin al een poosje en heb haar op afstand gevolgd. Daardoor wist ik dat ze begonnen was met Sana Vivendi en was ze voor mij de persoon die ik hierin om hulp wilde vragen. Ik heb haar gevraagd mee te kijken naar mijn voedingspatroon en daarin advies te geven. Een week lang heb ik alles opgeschreven wat ik at en dronk. Wat ik al vermoedde klopte aardig: ik kreeg te weinig essentiële voedingsstoffen binnen. Vanaf dat moment kon ik niet langer de deur uit zonder gegeten te hebben. En ook tussendoor heb ik geleerd wat meer aandacht te schenken aan bijvoorbeeld een gezonde snack. En al heb ik nog steeds geen trek ‘s morgens, ik heb door regelmatiger te eten inmiddels wel meer energie en minder klachten. De ervaring dat mijn lijf er blij mee is, helpt me om het vol te houden. Ook de menu’s die Karin heeft gegeven zijn een fijn naslagwerk als ik zelf even geen inspiratie heb wat ik nu weer moet eten of koken. Daarnaast is Karin een fijne persoonlijkheid en neem ik graag iets van haar aan. Dank je wel!” (Petra, Driebergen, 46 jaar)

“Ik heb met Karin contact opgenomen, omdat ik graag wilde weten wat ik wel en niet goed deed wat betreft mijn eetpatroon. De afgelopen twee jaar merkte ik aan mijzelf dat ik langzaam steeds iets meer ging aankomen en wilde voorkomen dat dit uit de hand zou lopen. Ik heb een week lang een eetdagboek bijgehouden en dit opgestuurd naar Karin. Zij heeft een voedingsanalyse gemaakt en voor een adviesgesprek bij mij op bezoek gekomen. Ik kreeg een uitgebreide uitleg van hoe mijn voedingspatroon er uit zag, wat ik goed deed en wat mijn verbeterpunten waren. Ik kreeg hele concrete adviezen mee, waar ik zeer makkelijk in de praktijk mee uit de voeten kon. Tevens kreeg ik als tip om een eetdagboek op internet bij te houden, wat mij hielp ook zelf een goed beeld te krijgen van de voedingsstoffen die ik per dag binnen krijg.
Voor mij was dit ene consult voldoende, omdat ik met de adviezen die ik van Karin kreeg, zelf goed aan de slag kon.
Nu, een aantal weken later, merk ik dat de verbeterpunten voor mij steeds meer een gewoonte beginnen te worden en dat het ook zijn vruchten begint af te werpen. Ik vind het fijn om te weten welke voedingsstoffen ik nu binnen krijg en hoe ik ervoor kan zorgen dat ik gezonde voeding binnen krijg.  Ik heb het consult met Karin als heel prettig ervaren en raad het anderen ook zeker aan!” (Anne, 25 jaar)

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Bekijk dan even de mogelijke behandelingen of neem contact met mij op via 06-41490941 of karin@sanavivendi.nl

Comments are closed.