Voorlichting

Ook bedrijven en scholen/ kinderdagverblijven krijgen steeds meer te maken met overgewicht van hun medewerkers en de kinderen die er naar school of het kinderdagverblijf gaan. Om je hierbij te helpen kan ik via op maat gemaakte voorlichting helpen om overgewicht tegen te gaan.

Voorlichting aan scholen en kinderdagverblijven:
Tegenwoordig zijn er steeds meer kinderen met overgewicht of dreigend overgewicht. Om dit te voorkomen, is het belangrijk om met goede voorlichting te komen over voeding en beweging op scholen en kinderdagverblijven. Als er behoefte is om voorlichting op school of kinderdagverblijf te verzorgen, kun je contact met mij op nemen. Na een (telefonische) afspraak kan ik een offerte op maat maken die past bij jouw wensen.

Voorlichting aan bedrijven:
In de bedrijfskantines worden vaak de bekende snacks gepresenteerd. Het is heel verleidelijk om in de lunchpauze een kroketje op brood te nemen. Om u en uw medewerkers en de cateraars die de lunches verzorgen beter te informeren, kunt u een op maat gemaakte voorlichting passend bij uw bedrijf laten maken. Een goede gezondheid voor uw medewerkers is van belang voor een duurzame bedrijfsvoering, minder ziekteverzuim en medewerkers die lekker in hun vel zitten. Uiteraard is uw medewerker zelf verantwoordelijk voor zijn gezondheid, maar u als werkgever kan hierbij helpen, door o.a.:
-    Presentatie te laten verzorgen over gezonde voeding en beweging
-    De dagelijkse lunches onder de aandacht te brengen
-    Aandacht aan beweging te geven
-    …

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen om de wensen te bespreken. Na een (telefonische) afspraak kan ik een offerte op maat maken, die past bij jouw wensen.

Comments are closed.